105A2386

105A2386

105A2414

105A2414

105A2397

105A2397

105A2387

105A2387

105A2409

105A2409

105A2418

105A2418

105A2392

105A2392

שירותי ניטור כירורגי, בית שמש

קוביית בטון חלולה, 15 מטר אורכה ו-15 רוחבה, בעלת תקרה של 5 מטר וחלונות בגובה בלתי ניתן לשימוש חיכתה לנו בבית שמש. המטרה היתה להפוך את הקוביה למשרדי רופאים הנפגשים טרום ניתוחים מורכבים כדי להחליף מידע. החדרים בחלקם "חדרים חמים" והיתר לשימוש שוטף. התבקשתי ליצור חלל אחד שיאשר שקיפות אך גם פינות נפרדות לקיום דיונים מתוכננים וספונטנים. אחת ההצעות שהעליתי היתה לבנות קומת גלריה ולהרחיב את השימושים של החלל אך זו נפסלה בגלל עלויות גבוהות מידי. על ידי הגבהה והנמכת חלקים מהתקרה הצלחתי להכניס אור שמש ולהעניק למשרד מרחב טבעי - אותו חיזקתי עם צמחיה. הצבע המוזהב נבחר לאחר שהצעה נוספת שלי נפסלה - עיטוף הקירות בלוחות עץ. את הקירות מעטרים הדפסים של האמנית המופלאה עינת פלד.

צילומים: ורד בבאי

לצפיה יש ללחוץ על אחת התמונות ולדפדף